Besättning

Fasta besättningen består av det sedan många år gifta paret Lena och Micke. Vi har i många år haft funderingar kring att leva i båten på heltid. Efter att nu ha sålt villan i Norrtälje, hyrt ut lägenheten, sålt bilen, sagt upp våra inkomstbringande arbeten har då under våren 2014 förutsättningarna infunnits för att sätta planen i verket.

Vi är uppväxta i och började våra vuxna liv i Luleå för att när barnen var små i början av 90-talet flytta till Norrtälje. Vi har seglat en del under uppväxten i Luleå, men det avbröts av MC-åkande och sedan husbuss runt i Europa när barnen var små. I mitten av 90-talet köpte vi en Scanmar 33 i vilken vi inledde vår seglingskarriär i Roslagen. I början av 2000-talet köpte vi nuvarande båt i vilken vi nött på längs mellersta och södra Östersjöns kuster. Semestern har då alltid känts för kort och när det blivit nödvändigt att vända hemåt har det alltid känts trist att inte bara få fortsätta längra bort mot okända vatten.

Vi räknar med att under perioder få förstärkning av besättningen av våra två barn och barnbarn, men även av vänner som vill komma på besök.

2 reaktion på “Besättning”

  1. Karin kusin till Siv. Hejsan, i dag hämtade vi Siv i Avan och åkte till våran husvagn i Karlsvik och vi har grillat och pratat, mest om Pentti. Vi fick då eran webb och hoppas att vi får följa er på resan. Lycka till. Själva åker vi i morgon 10/6 med sikte på Kiruna, Björkliden. Hälsningar Hasse o Karin

    1. Hej, vad roligt att ni vill följa oss. Hoppas ni får trevligt i Lappland.

      Vänliga hälsningar/ Lena och Micke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *